Skip to main content

Ik wil mijn vijver of zwembad aangenaam onderhouden

Wie aan de slag gaat in een zwembad of vijver, draagt best de daarvoor ontworpen Aqua handschoenen. Hiermee kan je comfortabel diep in het water tasten. Wanneer je met een visnet aan de slag gaat, zijn handschoenen met voldoende grip handig. Draag in een leeg zwembad altijd veiligheidsschoenen met een antislipzool. Ook wanneer je langs het water op de rand of het terras wandelt, zijn antislipzolen een goed idee.

Gebruik je bijtende producten tijdens het onderhoud? Draag dan beschermende kledij tegen chemicaliën, een mondmasker met een FFP3 filter en trek handschoenen aan die tegen chemicaliën kunnen. Een veiligheidsbril die ook langs de zijkant gesloten is, beschermt je ogen maximaal. Lees en volg ook steeds de instructies en gebruiksaanwijzingen op de verpakkingen.

Bekijk hieronder welke handschoenen het meest geschikt zijn om je zwembad of vijver te onderhouden.

Aqua

Deze PVC handschoenen met een totale lengte van 70cm zijn perfect vloeistofdicht en bieden bescherming tot bovenaan de arm. Ideaal voor wie in zwembad of vijver aan de slag gaat.

Bekijk Aqua

Chemical

Deze handschoen in extra zware neopreen-latex met een voering in 100% katoen bieden middelzware bescherming tegen brede waaier van zuren, bijtende stoffen, alcoholen en een groot aantal solventen.

Bekijk Chemical

Garden Grip

Deze Nylon handschoen met waterafstotende PVC-HPT coating op de palm hebben een zeer hoog draagcomfort door de ademende rug. De handschoenen hebben een goede droge en natte grip met een optimale vingergevoeligheid.

Bekijk Garden Grip

Koop online

Vind een winkel in jouw buurt

Meer weten?

Stel jouw vraag aan één van onze veiligheidsexperten

Ons volledig assortiment

Werkhandschoenen en tuinhandschoenen

Werkschoenen en accessoires

Gelaatsbescherming

Werkkledij en hi viz kledij