Skip to main content

Ik wil goed voorbereid dakdekken

Voor wie op hoogte werkt, kan de juiste valbeveiliging zoals een harnas het verschil maken. Zet zeker een helm op met kinriem en zorg dat die goed past. Draag geen losse kledij. Hiermee kan je ergens blijven achter haken en zo je balans verliezen. Een veiligheidsbril is een must voor tijdens het bijzagen en beschermt je meteen tegen de wind in je ogen. Draag ook stevige werkschoenen met een goede antislipzool. Lees en volg ook steeds de instructies en gebruiksaanwijzingen op de verpakkingen.

Tips & Tricks

Bekijk hieronder wat je nodig hebt om veilig en goed voorbereid te dakdekken.

Brick & Stone

Deze handschoenen met een erg goede schuur- en scheurbestendigheid met uitstekende grip zijn perfect voor wanneer je werkt met tegels.

Bekijk Brick & Stone

Feel Good

Deze handschoenen zijn volledig naadloos, hebben een uitstekend droge én natte grip en een perfecte pasvorm met een goede vingergevoeligheid. Helemaal wat je nodig hebt voor licht montagewerk.

Bekijk Feel Good

Pisa Winter

Deze stevige werkhandschoenen met een isolerende warme binnenvoering zijn ideaal voor wie op koude dagen het dak op moet.

Bekijk Pisa Winter

Industria

Deze robuuste handschoenen in stevig rundsnerfleder met katoenen rug en een beschermkap van 9 cm zijn helemaal wat je nodig hebt voor dakwerken.

Bekijk Industria

Builder hoog

Deze hoge werkschoenen in waterafstotend splitleder met reflecterende details zijn perfect voor werken op een dak.

Bekijk Builder hoog

Koop online

Vind een winkel in jouw buurt

Meer weten?

Stel jouw vraag aan één van onze veiligheidsexperten

Ons volledig assortiment

Werkhandschoenen en tuinhandschoenen

Werkschoenen en accessoires

Gelaatsbescherming

Werkkledij en hi viz kledij