Skip to main content

Ik wil goed beschermd met een verdelger aan de slag

Wanneer je niet anders kan dan het onkruid aanpakken met een verdelger, zorg dan voor de juiste bescherming. Draag kleding met lange mouwen en lange pijpen en een mondmasker met een FFP3 filter. Draag minimaal een veiligheidsbril die ook langs de zijkant gesloten is en trek handschoenen aan die tegen chemicaliën kunnen. Een halfgelaatsmasker is nog beter dan een bril. Lees en volg ook steeds de instructies en gebruiksaanwijzingen op de verpakkingen.

Tips & Tricks

Bekijk hieronder welke beschermingsmiddelen een must zijn om je te beschermen tegen de chemicaliën die vrijkomen wanneer je met een verdelger aan de slag gaat.

Chemical

Deze handschoen in extra zware neopreen-latex met een voering in 100% katoen bieden middelzware bescherming tegen brede waaier van zuren, bijtende stoffen, alcoholen en een groot aantal solventen.

Bekijk Chemical

Yuma FFP3 met ventiel

Het mondmasker met code FFP3 beschermt tegen vaste en vloeibare, toxische aerosolen.

Bekijk Yuma FFP3

Saturnus

Dit rubberen halfgelaatsmasker met ergonomisch design heeft een verstelbare hoofd- en nekband om het nauwkeurig te kunnen afstellen.

Bekijk Saturnus

Mistral

Deze klassieke en budgetvriendelijke stofbril in kunststof met ruim zicht en directe ventilatie door gaten in het frame is helemaal prima voor wie met een verdelger aan de slag gaat.

Bekijk Mistral

Koop online

Vind een winkel in jouw buurt

Meer weten?

Stel jouw vraag aan één van onze veiligheidsexperten

Ons volledig assortiment

Werkhandschoenen en tuinhandschoenen

Werkschoenen en accessoires

Gelaatsbescherming

Werkkledij en hi viz kledij