Skip to main content

Ik wil veilig klieven

Denk wanneer je hout gaat klieven eerst even aan je eigen bescherming en een veilige werkomgeving. Een bijl is een gevaarlijk gereedschap. Draag goede tuinhandschoenen met voldoende grip en extra vulling ter hoogte van je handpalm. Trek veiligheidsschoenen aan met een versterkte tip. En draag idealiter ook een veiligheidsbril tegen rondvliegende spaanders. Lees en volg ook steeds de instructies en gebruiksaanwijzingen op de verpakkingen.

Tips & Tricks

Bekijk hieronder welke handschoenen geschikt zijn om met een bijl te klieven.

Garden Grip

Deze Nylon handschoen met waterafstotende PVC-HPT coating op de palm hebben een zeer hoog draagcomfort door de ademende rug. De handschoenen hebben een goede droge en natte grip met een optimale vingergevoeligheid.

Bekijk Garden Grip

Allround

Deze handschoenen uit synthetisch leder hebben een ergonomische vormgeving, ademende rugzijde en afgewerkt met een absorberende badstof. Perfect voor wie de grip op de bijl niet wil verliezen en ze bestaan in verschillende kleuren.

Bekijk Allround

Pastel Grip

Deze katoenen handschoenen met een kleurrijke latex coating op de palm, een groefstructuur voor superieure grip in droge en natte werkomstandigheden en een goede schuur en scheurweerstand zijn alles wat je nodig hebt bij het klieven.

Bekijk Pastel Grip

Veiligheidsbrillen

Bekijk ons ruim assortiment veiligheidsbrillen en kies diegene die het best bij je past.

Bekijk de veiligheidsbrillen

Koop online

Vind een winkel in jouw buurt

Meer weten?

Stel jouw vraag aan één van onze veiligheidsexperten

Ons volledig assortiment

Werkhandschoenen en tuinhandschoenen

Werkschoenen en accessoires

Gelaatsbescherming

Werkkledij en hi viz kledij