Skip to main content

Ik wil mijn auto comfortabel wassen

Is je wagen aan een goede wasbeurt toe? Met de juiste washandschoenen poets je eens zo comfortabel. Als je met chemische poetsproducten aan de slag gaat, draag je best ook kleding met lange mouwen en lange pijpen en een mondmasker met een FFP3 filter. Draag een veiligheidsbril die ook langs de zijkant gesloten is en trek handschoenen aan die tegen chemicaliën kunnen. Lees en volg ook steeds de instructies en gebruiksaanwijzingen op de verpakkingen.

Bekijk hieronder welke handschoenen het meest geschikt zijn om de auto te wassen. Bekijk ook een mondmasker wanneer je met chemicaliën aan de slag gaat.

Carwash

Deze nylon washandschoen met lange polyester noppen is ideaal om de wagen mee te wassen.

Bekijk Carwash

Aqua

Deze PVC handschoenen met een totale lengte van 70cm zijn perfect vloeistofdicht en bieden bescherming tot bovenaan de arm. Ideaal voor wie zijn wagen grondig wil wassen.

Bekijk Aqua

Cold Water

Deze latex handschoenen met voering in 100% katoen hebben een lengte van 30 cm en een uitstekende greep op droge en natte voorwerpen. Bovendien biedt deze handschoen bescherming tegen diverse chemicaliën en is ze perfect vloeistofdicht.

Cold Water

Yuma FFP3 met ventiel

Het mondmasker met code FFP3 beschermt tegen vaste en vloeibare, toxische aerosolen.

Bekijk Yuma FFP3

Mistral

Deze klassieke en budgetvriendelijke stofbril in kunststof met ruim zicht en geïntegreerde luchtventielen is helemaal prima voor wie gaat slijpen.

Bekijk Mistral

Koop online

Vind een winkel in jouw buurt

Meer weten?

Stel jouw vraag aan één van onze veiligheidsexperten

Ons volledig assortiment

Werkhandschoenen en tuinhandschoenen

Werkschoenen en accessoires

Gelaatsbescherming

Werkkledij en hi viz kledij