Skip to main content

Ik ga een wand plaatsen

Kies voor werkhandschoenen met een goede vingergevoeligheid en voldoende grip. Wanneer je de wand in de juiste verhoudingen zaagt en bijschuurt, draag je best een mondmasker. Lees en volg ook steeds de instructies en gebruiksaanwijzingen op de verpakkingen.

Tips & Tricks

Hieronder vind je alle beschermingsmiddelen die je nodig hebt om beschermd een wand te plaatsen.

Feel Good

Deze handschoenen zijn volledig naadloos, hebben een uitstekend droge én natte grip en een perfecte pasvorm met een goede vingergevoeligheid. Helemaal wat je nodig hebt voor licht montagewerk.

Bekijk Feel Good

Anti-Cut

Met deze handschoenen heb je stevige grip, een grote vingergevoeligheid én een grote snijweerstand. Perfect voor wie nog veel snijwerk heeft.

Bekijk Anti-Cut

Stofmaskers

Kies het stofmasker dat jou het beste past. Met of zonder ademventiel. Het ventiel zorgt voor een lagere uitademweerstand en een lage CO2- en vochtigheidsgraad in het masker.

Bekijk de stofmaskers

Yuma FFP1 ventiel

Het mondmasker met code FFP1 beschermt tegen grote vaste deeltjes en is enkel geschikt voor bescherming tegen hinderlijke, niet schadelijke stoffen.

Bekijk Yuma FFP1 ventiel

Yuma FFP3 ventiel

Het mondmasker met code FFP3 beschermt tegen vaste en vloeibare, toxische aerosolen.

Bekijk Yuma FFP3 ventiel

Buzzard

Deze extreem lichtgewicht veiligheidsbril zonder zichtbaar montuur geeft je een uitstekend gezichtsveld en dat is helemaal wat je nodig hebt wanneer je wanden plaatst.

Bekijk Buzzard

Koop online

Vind een winkel in jouw buurt

Meer weten?

Stel jouw vraag aan één van onze veiligheidsexperten

Ons volledig assortiment

Werkhandschoenen en tuinhandschoenen

Werkschoenen en accessoires

Gelaatsbescherming

Werkkledij en hi viz kledij