Skip to main content

Ik wil zorgvuldig beton of chape gieten

Zelf een beton of chape gieten? Zorg dan eerst voor de juiste kledij en beschermingsmiddelen. Je moet de klus in één keer klaren, dus eens je gestart bent, is er geen weg meer terug. Draag stevige veiligheidslaarzen en spoel ze na de klus meteen af. Zo gaan ze langer mee. Trek werkhandschoenen aan met voldoende watergrip. Lees en volg ook steeds de instructies en gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

Tips & Tricks

Bekijk hieronder welke schoenen en handschoenen het best geschikt zijn om beton of chape te gieten.

Builder hoog

Deze hoge werkschoenen in waterafstotend splitleder met reflecterende details zijn erg geschikt om beton of chape te gieten.

Bekijk Builder hoog

Nevada

Ook deze sportieve hoge outdoor schoen van bruin crazy horse / cow leder van hoge kwaliteit met extra enkelbescherming is uiterst geschikt om beton of chape te gieten.

Bekijk Nevada

Stofmaskers

Kies het stofmasker dat jou het beste past. Met of zonder ademventiel. Het ventiel zorgt voor een lagere uitademweerstand en een lage CO2- en vochtigheidsgraad in het masker.

Bekijk Stofmaskers

Aqua

Deze PVC handschoenen met een totale lengte van 70cm zijn perfect vloeistofdicht en bieden bescherming tot bovenaan de arm. Ideaal voor wie met beton of chape aan de slag gaat.

Bekijk Aqua

Nitril Grip

Maar ook deze handschoenen die goed aan de polsen aansluiten zijn uitermate soepel om dragen en bieden en zijn erg geschikt om met beton en chape te werken.

Bekijk Nitril Grip

Koop online

Vind een winkel in jouw buurt

Meer weten?

Stel jouw vraag aan één van onze veiligheidsexperten

Ons volledig assortiment

Werkhandschoenen en tuinhandschoenen

Werkschoenen en accessoires

Gelaatsbescherming

Werkkledij en hi viz kledij