Skip to main content
bouwen - beschermkledij stenen

Handschoenen

Busters biedt een ruime waaier aan kwalitatieve en duurzame handschoenen voor diverse toepassingen in en rond het huis of voor de tuin. Je kan geen job bedenken waar onze handen niet bij nodig zijn. We hebben ze nodig om te werken, te eten, te voelen, te dragen en ga zo maar voort. We kunnen ze dan ook niet genoeg beschermen tegen allerlei risico’s; zowel thuis als op het werk. Daarom is het belangrijk de juiste handschoen te kiezen, die een optimale bescherming combineert.

Bekijk de catalogus 'handschoenen'
tuinieren werkschoenen - chaussures de sécurité - work shoes

Schoenen

Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Met onze veiligheidsschoenen willen we voor jou een veilige en comfortabele werksituatie creëren. Ons assortiment laat je toe de gepaste keuze te maken voor elke werksituatie.

Bekijk de catalogus 'schoenen'

Beschermkledij

Kwalitatieve, moderne en duurzame werkkledij voor diverse toepassingen in en rond het huis of voor de tuin. De Busters collectie staat voor kwaliteitsvolle en degelijke werkkledij met een ergonomische pasvorm voor elke doe-het-zelver en tuinier. Bescherming, comfort, bewegingsvrijheid en functionaliteit zijn de belangrijkste eigenschappen van goede werkkledij. Daarom is het ook van belang te investeren in werkkledij die bij uw persoon past, tegen een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding.

Bekijk de catalogus 'beschermkledij'
beschermkledij isoleren - stofmasker - masque faciale - dust mask

Gelaatsbescherming

Thuis of op het werk worden wij allemaal geconfronteerd met meerdere risico’s in werksituaties. Een persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) moet daarom steeds gedragen worden om ons te beschermen tegen risico’s die onze veiligheid of gezondheid ernstig kunnen bedreigen.

Bekijk de catalogus 'gelaatsbescherming'

Koop online

Vind een winkel in jouw buurt

3 Stappen

Om te weten hoe je jezelf het beste beschermt voor een klus!

Wegwijs

In bescherming

Meer weten?

Stel jouw vraag aan één van onze veiligheidsexperten