Skip to main content

Ik wil comfortabel grasmaaien

Wie grasmaait met een machinale grasmaaier, maakt dat werkje een stuk aangenamer met de juiste tuinhandschoenen. Je hebt dan een betere grip en je beschermt je handen tegelijk tegen de viezigheid van de machine. Ook veiligheidsschoenen zijn aangeraden om je te beschermen tegen het gladde natte gras en eventuele stukjes steen die opvliegen.

Ga je nadien nog aan de slag met het (natte) gras om je maaiafval te verwerken? Dan zijn composthandschoenen of een waterdichte variant van tuinhandschoenen handig. Werk je met een luide grasmaaier? Draag dan zeker ook oorbescherming. Lees en volg ook steeds de instructies en gebruiksaanwijzingen op de verpakkingen.

Tips & Tricks

Bekijk hieronder welke producten het grasmaaien eens zo comfortabel maken.

Allround

Deze handschoenen uit synthetisch leder hebben een ergonomische vormgeving, ademende rugzijde en zijn afgewerkt met een absorberende badstof. Ze zijn helemaal wat je nodig hebt bij plant- of verplantwerk en bestaan in verschillende kleuren.

Bekijk Allround
TIERRA

Tierra

Deze latex handschoenen met licht geruwd profiel en katoenen voering hebben een uitstekende grip op droge en natte voorwerpen.

Binnenkort beschikbaar

Comfort Plus

Deze praktische opvouwbare kunststof oorkap met gepatenteerde technologie dempt het frequentiegebied gelijkmatig laat de geluiden zacht, maar natuurgetrouw horen. De perfecte bescherming bij lage en middelhoge geluidsniveaus dus.

Bekijk Comfort Plus

Vigo

Deze hoge comfortabele en trendy schoen in waterafstotend leder en extra enkelbescherming zijn helemaal wat je nodig hebt om in de tuin aan de slag te gaan.

Bekijk Vigo

Koop online

Vind een winkel in jouw buurt

Meer weten?

Stel jouw vraag aan één van onze veiligheidsexperten

Ons volledig assortiment

Werkhandschoenen en tuinhandschoenen

Werkschoenen en accessoires

Gelaatsbescherming

Werkkledij en hi viz kledij